BNV 2008

A 2008-as BNV Nagydíját a SpinaliS (sic) márkanevű gerinckímélő szék magyarországi forgalmazója, a ProERGO International s.r.o. kapta. A bútor egy gyógylabda és a legkorszerűbb irodaszék tulajdonságait egyesíti: az ülőfelület rugós rögzítése állandó aktivitásra készteti a gerincet tartó izomzatot, kíméli a hátat. Segítségével az ember könnyebben marad friss az olykor unalmas, olykor stresszes irodai munka közben is. A Spinalis nyolc modellje kapható jelenleg, 11 színben. A legújabb, fogorvosoknak kifejlesztett típus éppen a BNV-n debütál. A kárpitozás korszerű, könnyen tisztítható, lélegző anyagból készül.

– Próba szerencse alapon adtuk be a pályázatunkat, és természetesen abban bízunk, hogy a nagydíj révén ismertebb lesz a nevünk – tudtuk meg Asbóth Lászlótól, a Spinalis-t hazánkban forgalmazó  ProERGO International s.r.o. magyarországi vezetőjétől.

– Egy szlovák barátom mesélt erről az egyébként Szlovéniában kifejlesztett székről. Náluk akkor már kapható volt. Kaptam egy próbadarabot, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem: belevágok. Kizárólag ennek a terméknek a forgalmazására alapítottunk egy céget tavaly nyáron – teszi hozzá Asbóth László.

Úgy tűnik, az üzlet bejött: bár a SpinaliS-t egyelőre csak az interneten reklámozzák, kis-, közepes és nagyvállalatok, sőt magánemberek is egyre többen vásárolnak belőle. – Mi úgy dolgozunk, hogy főként cégekhez néhány napra díjmentesen kiszállítunk egy-egy bemutatódarabot, így ki-ki saját maga tesztelheti, hogy érzi magát a székben. Az emberek 99 százaléka nagyon pozitívan nyilatkozik, és azokról a helyekről – 80-85 százalékban vállalkozásoktól – is elégedett visszajelzéseket kapunk, ahol már használják a SpinaliS-t. Immár az országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményével is rendelkezünk, amely igazolja a szék jótékony hatásait. Hamarosan bemutatótermet kívánunk nyitni Budapesten, szeretnénk termékünkkel bekerülni az egészségpénztárakba, valamint lehetővé kívánjuk tenni magánszemélyek számára a részletre történő vásárlást is – mondja terveikről Asbóth László.

 

Forrás: Népszabadság, 2008

Share