SpinaliS Smart

A Smartot azok számára fejlesztették ki, akiknek munka, tanulás közben nincs szükségük karfára, vagy akiket ez akadályozna mozgás közben. A stabilitást a speciális kiképzésű háttámla biztosítja. Orvosok, asszisztensek, recepciósok, kozmetikusok kedvelt modellje. Gyermekek számára kifejezetten ajánlott. Nyolcféle színváltozatban rendelhető.

Használja a kecses SpinaliS Smartot!

Share

Bővebben ...

SpinaliS Basic

A SpinaliS székek családjának népszerű tagja. Állítható, és minden irányban mozgatható ülés magassága, így az ülés pontosan követi az Ön mozgását. Az ergonomikusan formált támla kellemes támasztékot biztosít a hátgerinc deréktáji részének. A támla Önnel együtt mozog és irányítja az Ön ülését. A háttámla és a karfa független az üléstől, szükség szerint állítható. A szék anyaga kellemes megjelenésű, ellenálló és könnyen tisztítható.

Ne sajnálja magától és hátgerincétől a Spinalis Basic széket! Gyermekek számára is kifejezetten ajánlott.

Share

Bővebben ...

SpinaliS Ergonomic

ERGONÓMIKUS SpinaliS egy új, fiatalos, játékos szék modell SpinaliS-tól. Formája és egyedi tulajdonsága sok éves tapasztalat eredménye. Az ergonomikus, valamint az összes többi modell teszi lehetővé a szabad mozgás és ülés lehetőségét fájdalom nélkül. Ez garantálja a sokkal magasabb életminőséget.

Hogy mindenki gerincét kímélve egészségesen ülhessen, a SpinaliS kifejlesztette az ERGONÓMIKUS-t, az olcsó, belépő szintű modellt. Szeretnénk mindenki arcára mosolyt csalni.

Előzze meg gerincbántalmait, használja SpinaliS Ergonomicot!

Share

Bővebben ...

SpinaliS Hacker

Ergonomikusan tökéletesen formázott támlája meggátolja, hogy helytelen testhelyzetben üljön. A derekát megtámasztó támlája hihetetlenül kényelmes. Az ülés követi mozdulatait és ideális helyzetben tartja a testet. A hátizomzatot kellemesen aktiválja. A támla és a karfa független az üléstől és állítható a magasságuk. Az új anyag jól szellőzik és nagyon trendi. A támla váza mindig fekete. Az ülés és a karfa színét 8 színből választhatja ki. A SpinaliS család legnépszerűbb tagja.

Gondolkodjon úgy, ahogy ül - A SpinaliS lehetővé teszi az aktív ülést!

Share

Bővebben ...

SpinaliS Navigator

A minden irányban mozgó ülés azonnal ideális pozícióba helyezi testét éa alkalmazkodik az Ön mozgásához. Az ülés magassága állítható. A háttámla Önnel együtt mozog és megtámasztja hátgerincét. A támla két oldalán lévő párnácskák oldalról tartják a deréktájékot. A támla és karfa magasságát együtt, de az üléstől függetlenül állíthatja be. Nyolcféle színben választható.

A szék, amely tényleg segít Önnek!

Share

Bővebben ...

SpinaliS Spider

Az egyik legújabb modell a SpinaliS székek családjából. Az ülés magasságának állíthatósága, mozgathatósága minden irányba és az ülés tökéletes ergonomikussága jellemző a Spiderre is, akárcsak az összes modellre.A futurisztikus dizájn és az eredeti pókot formázó hímzés, nemcsak egészséges, hanem érdekes kiegészítőt is alkot, amely biztos minden, a munkahelyre belépőnek feltűnik. A SpinaliS Spider szék huzata Alcantara szövettel, Puma hálóval van kombinálva, 6-féle színben kerül piacra.

A Spider lehet, hogy szerencsét is hoz Önnek, de az biztos, hogy gerincét ideális helyzetben tartja!

Share

Bővebben ...

SpinaliS Pilot

Presztízs modell a SpinaliS családjában. A légpárnás ülés minden irányban mozog, biztosítja az ideális, aktív ülést és így folyamatosan reagál a munka során az összes testhelyzet-változásra. A karfa és a háttámla független az üléstől, állítható a magassága valamint a többi modelltől eltérően a háttámla mélysége is, 4-féle színben rendelhető. A szék anyaga luxus borjúbőrrel és Alcantara anyaggal kombinált.

A kényelem, presztízs és az egészség hihetetlen kombinációja. A Spinalis Pilot ezt a lehetőséget kínálja Önnek!

Share

Bővebben ...

SpinaliS Dent

A SpinaliS Dent modellt speciális munkahelyekre tervezték (pl: fogorvosok, fogtechnikusok, fodrászok, szemészek részére). Ezen munkavégzések közben az általánostól eltérő mozdulatokra is szükség van (egy páciens kezelése, vizsgálata). A karfaként is szolgáló gerinctámasz és az ülés külön mozognak. Az alapmodell krómkeretén elhelyezett gyűrű segít, hogy pihentethesse lábait. A huzata különleges anyagból készül, amely megfelelő az olyan munkahelyekre, ahol a berendezésnek sterilnek kell lennie.

Share

Bővebben ...

SpinaliS Stylist

A Stylistot a fordrászok, massszőrök számára fejlesztették ki, akiknek munka közben magasabban kell elhelyezkedniük, mint a vendégeiknek. Ezzel a magas székkel elképesztően gyorsan lehet helyet változtatni, kerekein fürgén halad és bármikor könnyedén felállhat illetve leülhet tulajdonosa. A stabilitást a speciális kiképzésű háttámla biztosítja. Kétféle színváltozatban rendelhető.

Használja a fürge SpinaliS Stylistot!

Share

Bővebben ...

SpinaliS Apollo

A minden irányban mozgatható ülés ergonomikusan kialakított és biztosítja az ideális ülést. Az érdekes megjelenésű, elegáns támla biztosítja a gerinc háti és derék részének egészséges megtámasztását. Az Apollo ülését, a támla és a karfa magasságát is állítani lehet. 8 szín közül választhat, igény szerint 6-féle textil huzattal is rendelhető. Mindkét anyagnak kellemes a külseje, ellenálló és könnyen tisztítható.

Megakadályozza a helytelen testhelyzetben való ülést!

Share

Bővebben ...

Felhasználói leírás

Tekintse meg a székeinkhez mellékelt felhasználói leírást!

Letöltés PDF formátumban

Share